Praktisk Økologi

Praktisk Økologi Festival 2019


Dato og tid

Lørdag d. 26. oktober 2019 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 12. oktober 2019 kl. 09:00

Sted

Karise - Karisehallen
Møllevej 6a
4653 Karise

Arrangør

Praktisk Økologi
+45 22182682
leder@praktiskoekologi.dkDanmarks eneste økologiske vidensdelingsfestival. Festivalen er for alle med hang hjemmedyrkede grønsager, høns i haven, jord under neglene, natur og frisk luft. En dag hvor du er del af et særdeles levende fællesskab, hvor alle brænder for praktisk økologi og vidensdeling. Nogle har små husmandssteder, andre har blot en altankasse. Alle har interessen for den levende jord til fælles.

Du kommer til at opleve et tydeligt værdifællesskab med alle tilstedeværende. Snakken går, fra man træder ind ad døren, til lyset slukker. Det er en blanding af grøn inspiration, god mad, hjertevarm stemning og brugbar viden.

I løbet af dagen kan du deltage i 5 forskelliger værksteder (workshops). Der bliver i alt 30 til 35 værksteder at vælge i mellem. Værkstederne er fordelt i 5 blokke, hvori du frit vælger hvilke værksteder du vil deltage på. Værkstederne er i kategorierne foredrag, erfaringsdeling og hands-on og varer 45 minutter.

Emnerne er mange, vi kan allerede nu love at, der bliver værksteder inden for leslåning, fermentering, kompost, hønsehold, vinterdyrkning, bokashi, urter, spiselige blomster, permakultur, urbane haver, svampedyrkning, gravefri køkkenhave, røgning og der er flere værksteder er på vej.

Som noget nyt i år bliver der også en værkstedsblok, som udelukkende tilbyder værksteder til børn. Bla. frøbombe-værksted, leslåning, snobrød og presse æblesaft.

Med i prisen er en let morgenmad, frokost, kage og Kaffe/te. Alt er naturligvis økologisk. Til hjemturen er det muligt at bestille en sandwich "to go". Man er også meget velkommen til at spise på festivalen.

Efterhånden som værkstedsbeskrivelserne bliver lavet og offentliggjort, kan du finde dem her.

Kunne du tænke dig et dele din viden, så kan du læse mere om at være værkstedsholder her.

Sidste års værkstedsoversigt kan du se her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Praktisk Økologi
+45 22182682
leder@praktiskoekologi.dk